Pro „vyvolené“ zákazy neplatí! Shromáždění více jak stovky motorkářů zůstalo bez postihu.

Omezení v době nouzového stavu asi platí jen pro obyčejné smrtelníky.

Více jak stovka motorkářů, kteří si říkají Noční vlci, se shromáždila na uctění památníku ruských vojáků, padlých za 2 svět války. I přes opatření vydané vládou, kde jasně stojí, že se lidé nesmí shlukovat ve více jak 10ti lidech. Pro tyto kontroverzní sympatizanty zřejmě neplatí.

I když byla přivolána policie ČR shromáždění nebylo rozpuštěno, a účastníci vyvázli bez postihu nebo pokuty. Policie argumentuje, že účastníci měli mezi sebou rozestupy. Což z fotek, a svědectví očitých svědků nebyla pravda. I samotná policie při příjezdu musela vidět, že žádné rozestupy účastníci nedodržují. Jak je tedy možné, že policie pokutuje hloučky nad deset lidí například v centru Prahy v parku, a shromážení o více jak 100 lidí nechá bez postihu?

Takovou otázku si dnes klade většina obyčejných „smrtelníků“, která už za shromáždění více jak deseti lidí schytala od policie tučnou pokutu. Zde policie s jistotou pochybila, můžeme tedy očekávat, že bude mít tento případ ještě dohru? Pravidla by přeci měly platit pro všechny.